Adverteren


DeCrisismanager is hét platform voor crisismanagers. We bereiken gemiddeld 3,5 duizend unieke bezoekers per maand (6,8k per kwartaal). Dit zijn vrijwel allemaal professionals die als crisismanager werkzaam zijn bij overheidsinstanties, in de vitale sector of in het bedrijfsleven.

We zijn groot op social media. Zo hebben we meer dan 2 duizend volgers op LinkedIn en daar komen gemiddeld 100 volgers per maand bij. Daarnaast versturen we een nieuwsbrief aan ruim 250 abonnees en we zijn actief op Twitter, Facebook en in verschillende LinkedIn-groepen.

DeCrisismanager is een goede manier om uw doelgroep te bereiken. Dit kan in de eerste plaats door te adverteren, zowel op onze homepage als bij de artikelen. Daarnaast is het gebruikelijk dat onze adverteerders meedenken over redactionele artikelen, waarin zij ook zelf aan bod komen. Dit zijn nadrukkelijk geen advertorials, maar inhoudelijk sterke artikelen die goed gelezen worden.

Ook doen we veel aan linkbuilding. Onze website heeft een hoge autoriteit in Google. We kunnen in onze artikelen links opnemen naar uw website. Dat zorgt ervoor dat ook uw eigen website steeds hoger eindigt in de Google-zoekresultaten.

Wilt u weten wat DeCrisismanager voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Maaike Tindemans, tel. 06 - 498 278 23 of maaiketindemans@decrisismanager.nl.